Challenge your core dynamics

Verleg grenzen bij jezelf en anderen
Every next level of your life will challenge a different you.

Durf jij kijken naar wat anderen je weerspiegelen? Dan sta je ervoor open om je talenten te ontwikkelen. Hoe beter we inspelen op jouw leerbehoeften als ondernemer, hoe groter jouw evolutie.

Ik challenge je in een natuurlijk leerproces, waarin we van elkaar leren zonder te beleren – waarin we grenzen verleggen. Waarin verbinding, veiligheid en vertrouwen heerst. Opdat je kan doen als een denker en denken als een doener – en dus doelgericht onderweg kan zijn. Je zal duidelijke doelen stellen, je grenzen beter aangeven en verleggen. Hoe meer je je kan laten leiden door je core dynamics, hoe meer kansen je zal zien, grijpen en realiseren.

PERSUATION
Je staat open voor lessen en krijgt de gelegenheid om het anders te doen. Daarvoor moet je bereid zijn om beperkende overtuigingen en emotionele barrières los te laten en je echt open te stellen voor nieuwe inzichten en denkbeelden. Je kan elk moment kiezen om wakker te zijn of terug te vallen in onbewust handelen.
COURAGE
Een les wordt herhaald tot ze geleerd is. Om te kunnen veranderen moet je terugkerende patronen in je leven herkennen en durven loslaten, uit je comfortzone komen en dat voelt ongemakkelijk en soms beangstigend aan. Moed is het actieve engagement van angst. Moed heb je elke keer nodig als je in het ongewisse springt. Ik help je de weg naar verandering en je authentieke zelf te openen.
PERSEVERANCE
Je verwacht directe resultaten en bent vaak teleurgesteld omdat ze niet snel genoeg komen. Oefen geduld voor jezelf. Groei kan langzaam gaan en geduld kan je het nodige uithoudingsvermogen geven. Wanneer je je overgeeft aan deze lessen, sta je jezelf toe om je levensritme te volgen in plaats van het te weerstaan.