Dit vonden zij van co-creëren met Caroline...

 

Annelies De Ruyter
Freelance Coach
Caroline gaf me vuur en energie om mijn ondergesneeuwde kern terug te ontdekken en me terug dichter bij mezelf te brengen. Ze creëerde dé randvoorwaarde om mij mijn eigen pad te willen, mogen en durven bewandelen.
Tamara De Swert
Sentiance
Na mijn traject met Caroline besef ik terug dat ik heel wat in mijn mars heb en dat ik mezelf kan en mag zijn als vrouw in een mannenwereld. En dat ambitie OK is! Ik sta terug met zelfvertrouwen in mijn kracht.
Bert Pauels
Umicore
Caroline begeleidde mezelf en mijn team. Haar energie, gedrevenheid en enthousiasme vielen meteen op. Ze kon daarbij mensen heel goed aanvoelen en kon op korte tijd tot diepe inzichten en resultaat komen. Mensen keken uit naar de coa-chingsessies, dat heb ik ooit anders geweten.
Catherine Descheemaeker
Zelfstandig coach
Ik zou Caroline aanraden aan iedereen die wil gaan voor zijn of haar groei. Ze brengt mensen in hun kracht.
Ilse Evenpoel
Operationeel manager
Caroline is een absolute aanrader als coach. Ze is een energiebom, maar praat niet de hele tijd zelf. Ze kan heel goed luisteren en voelt snel aan wat iemands zwakke punten zijn.
Anais Nana
Creatieve onderneemster
Caroline has charisma and confidence. She knows what she wants and she’s good at what she does. Caroline gives people the key to empower themselves, and she brings experience, energy and a big smile to the occasion.
Sharon Mizrahi
Creatieve onderneemster
Vive et joyeuse, Caroline est un rayon de soleil pour ceux qui l’entourent. Une source de vitamines qui redonne énergie et confiance. Entière… et extrêmement généreuse, elle sait écouter. Elle ne juge pas, mais avec son honnêteté naturelle, elle dit ce qu’elle pense même si ce n’est pas nécessairement ce que la personne en face souhaite entendre.
Ruth Salomez
Lifestyle coach
Caroline kijkt naar iemand met de consequentheid van een vader, de aanvaarding van een moeder en de creativiteit van een kind. Als je me vraagt wat mij meest geraakt heeft in haar coaching, dan vraag ik: wat niet? Zij was voor mij een “eye opener”, in de zin van het (her)ontdekken van m’n ware zelf, m’n zuiver potentieel.
Marc Deseke
Zelfstandig coach
Ik vind het heerlijk om mensen, die voor nieuwe avonturen openstaan, te begeleiden. Ook Marc Deseke is zo iemand.
Aagje Vercouteren
Office Manager & creatieve duizendpoot
Een core-coaching bij Caroline houd je, of je het nu wil of niet een spiegel voor, dat kan over kleine dingen gaan, maar ook over grotere en belangrijkere zaken.
Koen Casteleyn
Directeur uitvoering bij De Beer Wonen, Owner KC Bouwservice BV
Ik heb het CORE DNA traject bij Caroline gevolgd in het kader van loopbaanbegeleiding.
Chantal Gardavoir
Coach Umicore
Caroline heeft het talent om deze samen met jou te ontdekken en van daaruit de volgende stappen te bepalen.
Katelijne Cools
Bee Communications Marketing & communcatie
Met je samenwerken vond ik zowel een plezier als een uitdaging, en een plezier in de uitdaging.
YouthStart-team
Caroline is een positief en idealistisch persoon. Zij getuigd van een niet aflatende en enthousiaste inzet, van bezieling, leidersgeest en engagement.
Audrey Ferry
Algemeen directeur Immo Ferco
Pour moi tu es une personne & coach très importante car en ta présence, on se sent bien et ta compagnie est super agréable !
John Hermans
GROWIN bvba
Wat wondermooi is, is uw persoonlijkheid. Onlangs kon ik een boekje op de kop tikken over DISC, waar de invloedrijke persoonlijkheid afgebeeld werd door een papegaai.
Wilfried Vermeiren
Zaakvoerder Wilverco, Safety Management Innovator
Caroline Dobbeleir, een gepassioneerde trainer, entertrainer, coach, wervelwind en gewoonweg meer dan aangename collega.
Mario Devi
Caroline is niet onder 1 noemer te plaatsen, ze is een cameleon, een Aphrodite, een Dorothy uit de wizard of oz, maar vooral Caroline.
Ann De Rouck
Psychotherapy/systemic work
Je toonde ons daarmee “de andere kant”. Zo van kijk mensen , het kan evengoed relaxt, ga maar gemakkelijk zitten.
Carla Van Moer
Penningmeester Artemis Leuven, Owner Damesmode Sonja Sonneville
Artemis Leuven, een organisatie voor ondernemende vrouwen, organiseerde de Academy met Caroline Dobbeleir. 'Become a leading lady'.
Filip Goris
CEO Lamifil
Caroline is een gedreven hands-on coach en trainer die Lamifil heeft ondersteund bij het uitbouwen van een duurzame veiligheidscultuur.
Bart De Bondt
CEO Team De bondt
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik onze samenwerking bij YouthStart als zeer waardevol en inspirerend heb ervaren.
Karl Bosmans
Centido BVBA Former E-commerce manager Torfs L NV
Vanaf het éérste gesprek was er veel luisterbereidheid en tegelijkertijd ook de spiegel die je nodig hebt om je eigen gedrag vanop een afstand te observeren.
Gudrun De Bel
Manager Samuraiatwork
Caroline heeft het hart op de tong, rechtoe rechtaan en vol energie. Haar authentieke benadering en gedrevenheid maken haar een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar positieve verandering en groei.
Lieke Leleu
Partnership & Project Manager YouthStart Belgium vzw
Caroline’s uitzonderlijke vaardigheden, professionaliteit en charisma hebben het evenement naar een hoger niveau getild en een onvergetelijke ervaring gecreëerd voor alle aanwezigen.
Eddy Eyckmans
Bestuurder Prebes - Consultancy
Na een succesvolle wel gesmaakte Keynote op de Prenne in Gent (netwerk voor welzijn op het werk) werd besloten om Caroline als spreker een 2de keer te vragen voor de Prenne in Leuven.