Be the Core

Ontwikkel jouw charisma
Sometimes the things we can’t change end up changing us.

Elk veranderingsproces wordt bepaald door verschillende factoren. De drie belangrijkste factoren voor mij zijn doelen, gecombineerd met waarden en actie.

Ben je op weg naar je doel, dan geven je innerlijke waarden inzicht. Handel je vanuit jouw core dynamics, dan bouw je meer zelfvertrouwen op. Jouw zelfvertrouwen geeft je dan weer extra energie voor nieuwe uitdagingen en zorgt ervoor dat je spontaan jouw kracht doorgeeft aan de mensen in jouw omgeving. Als jij verandert vanuit je hart, krijg je het lef om jezelf te profileren en creëer je dankzij jouw charisma een succesvolle onderneming. Ontdek hieronder hoe ik jou help ontplooien tot assertieve verbinder en authentieke professional die in de spotlights durft staan.

ASSERTIVITY
Je reacties op andere mensen zijn slechts een barometer van hoe je jezelf waarneemt. Ze zeggen meer over jezelf dan over anderen. Deze spiegel toont ons belangrijke informatie over onszelf en geeft ons de gelegenheid om iets bij te leren. In plaats van te oordelen over een ander, verleg je de nadruk naar je eigen innerlijke wereld. Zo leer je alle delen van jezelf te aanvaarden, ruimte in te nemen en anderen zich te laten uitdrukken als de unieke wezens die ze zijn.
APPEARANCE - PRESENCE
(H)erken je charisma-potentieel, waardoor je je met velen kan verbinden en inspireren. De bundeling van onze krachten en de groei om te zijn wie we zijn, is betoverend. Iemand die helemaal zichzelf mag zijn, een magnetische aantrekkingskracht.
COMMUNICATION
Leef ik authentiek en connecteer ik met open blik? Groei ik elke dag wat dichter naar de meest authentieke versie van mezelf, mijn team en organisatie? En motiveer ik anderen om hetzelfde te doen? Treed naar buiten en wees je bewust van je impact. Neem verantwoordelijkheid en aanvaard de consequenties van je daden. Geloof in jezelf en omgeef je met mensen die je authentieke natuur kennen. laat hen wekkers voor je zijn wanneer je in slaap valt. Zoek hen op en wees dankbaar voor hun gezelschap dat je verheft.