Ilse Evenpoel

Caroline is een absolute aanrader als coach. Ze is een energiebom, maar praat niet de hele tijd zelf. Ze kan heel goed luisteren en voelt snel aan wat iemands zwakke punten zijn.

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid dankzij mijn traject met Caroline. Ze gelooft in je en laat je jezelf zijn en in jezelf geloven.

Ze is tegelijk ook ongelofelijk eerlijk, zij durft echt álles zeggen tegen iedereen. Ook tegen een CEO, als ze denkt dat dat nodig is. En ook tegen mij natuurlijk.

Ze blijft hameren op pijnpunten die moeten veranderen, waardoor je die op een gegeven moment effectief aanpakt. “Neem niet teveel hooi op je vork”, “Wees authentiek” en “Luister naar je lichaam” zijn raadgevingen die we wel vaker horen, maar bij Caroline heb ik écht geleerd om dat effectief te dóen. Zij stopt niet met het een keer te zeggen, maar wijst je op de juiste moment op je valkuilen en helpt je ze te zien en te vermijden. Ze blijft je ermee confronteren en herhalen op een manier waarop het ook binnenkomt.

Ze heeft me een boek cadeau gedaan over verdriet. Ik zat toen met veel zorgen over gezondheidsproblemen van m’n zoon. Caroline heeft dat snel opgepikt hoewel ik daar niet veel over spreek. Ze zei: “Ilse je moet dat laten gaan, laat het los. Deel je verdriet met anderen. Het is OK om te praten met je zoon over je verdriet, je moet niet altijd “de sterke” zijn.”

Ik was altijd moe omdat ik steeds maar sterk wilde zijn. Zij heeft me erop gewezen en geholpen om het ánders te doen. Ik voel me nu veel beter.

Ik was operation manager in een ingenieursbedrijf. Ik ben 54 intussen en kom uit een tijdperk waarin je je mond moest houden en meelopen, zeker als vrouw in een mannenwereld. Emoties, dat was niet belangrijk en ik was te direct. Er werd van me verwacht om meer diplomatisch te zijn en “politiek” te spelen. Dat is tegen mijn natuur en ze wees me erop dat ik daardoor veel “onbenut potentieel” heb.

Caroline haalt het onbenut potentieel in je naar boven, potentieel waarvan je zelfs niet wist dat je het had.

Caroline heeft veel mensenkennis, die ze gebruikt om jou verder vooruit te helpen.

Caroline is een energiebron. Ze is heel aanwezig maar kan vooral ook heel goed luisteren. Met haar grote empathie voelt ze mensen heel goed aan.

Ik kan me voorstellen dat Caroline niet met iedereen matcht. Het moet “klikken” en bij ons klikte het meteen. Misschien komt ze voor verlegen, introverte mensen overweldigend over.

Caroline is een topmadam, ze heeft mijn “onbenut potentieel” een enorme boost gegeven. Ik zou zonder haar vandaag niet staan waar ik sta.

Ilse Evenpoel
Operationeel manager