Marc Deseke

Ik vind het heerlijk om mensen, die voor nieuwe avonturen openstaan, te begeleiden. Ook Marc Deseke is zo iemand. Vanaf het eerste moment werd ik geraakt door zijn warme, rustgevende uitstraling. Zijn open geest, zijn eerlijkheid en zijn sterke wil om bij te leren vielen me meteen op. Het is zo’n mens waarmee je hartverwarmend connecteert. Iemand waarmee je echt samenwerkt, op gelijkwaardige voet. Iemand waarmee geven en ontvangen een vanzelfsprekendheid is.

Marc vertrouwde me toe dat ook voor hem onze connectie doordrong tot in het binnenste van zijn ziel. “Doen alsof was geen optie. Caroline pakt je meteen aan op authenticiteit en daagt je uit nog meer jezelf te zijn. Dat resulteerde in meer zelfvertrouwen; ik sta nu niet meer stil over wat anderen dan wel zouden denken. En dat is bevrijdend.”

En dit vertelde Marc nog meer over ons traject samen: “Als niets vermoedend komt de gast aan op een training, niet wetend dat er een banket staat uitgestald. Al vanaf de eerste klanken van de voorstelling opent zich een energieveld dat je meevoert in een andere dimensie. Kleuren als ideeën overspoelen je gedachten en je geest proeft van de onbekende en ongekende nieuwigheden. Achter elke wending van het gesprek liggen nieuwe ontdekkingen, die elk op hun beurt een smaakbom van impressies en mogelijkheden in je brein zijn. Nieuwe smaken, nieuwe vormen, nieuwe verbindingen en mogelijkheden stromen en verkwikken de synapsen. Je kan niet anders dan jezelf verwonderd zien genieten. Sommigen vinden al dat nieuws beangstigend, doch allen nemen vernieuwende ideeën mee. Eén goede raad als toehoorder: laat je meeslepen en tracht de veelvuldigheid te grijpen. Ga niet kopiëren, maar pas toe op jezelf wat je intuïtie je aanspoort te doen. De energie vindt zijn eigen balans, sta er alleen voor open.”

Het avontuur was geheel wederzijds, dat kan ik je wel bevestigen. Met Marc dook ook ik de wildernis in. Enkel zo kon ik zijn rebelse, gepassioneerde, humoristische en avontuurlijke kant helemaal naar boven halen. En dat heeft gewerkt, want vandaag staat Marc met een vernieuwd evenwicht van rust en rebellie sterker dan ooit als trainer en coach in zijn schoenen. Hij weet nu nog meer connectie en challenge te creëren bij zijn coachees. En de meest bijzondere mijlpaal vond ik zijn change, namelijk de doorbraak van zijn zaak “Create Your Freedom”. Ik ben oprecht trots op Marc.

Dat hij me een smaakbom noemt, vind ik een groot compliment. En ik citeer graag nog zijn finale conclusie over onze samenwerking: “Caroline is als… een smaakbom: een onverwachtse explosie van verschillende smaken, texturen in een harmonisch geheel! De variëteit waarmee Caroline de dingen bijeen brengt en de manier waarop maakt het tot een smaakbom voor ieder individu met als gevolg… Extase!” Een vrouw zou van minder beginnen blozen. Dankjewel Marc!

Marc Deseke
Zelfstandig coach