Katelijne Cools

Lieve Caroline,

Ik moet iets bekennen: toen ik met je begon samen te werken, dacht ik: “We gaan hier wel werken aan Caroline’s communicatie hé, ik zal erover waken dat dat geen coaching sessies worden waarbij ik verander in de coachee.” Vanuit een gevoel van “professionalisme” denk ik, of misschien omdat het soms moeilijker is om advies/hulp te geven dan om het te aanvaarden.

Ik merkte dat jij een coach bent die ook zelf doe wat ze anderen aanbeveelt. Dat lijkt evident maarwij weten allebei dat dat vaak niet het geval is. Je staat voor, en leidt naar authenticiteit, en je bent er ook een voorbeeld in. Als iets niet klopt met wie jij bent, gaat het feestje niet door. Dat doe je met gezonde zelfzekerheid en een prachtig gevoel van eigenwaarde. Je vrije geest, je energie, maar vooral je authenticiteit vind ik heerlijk.

Uiteraard stel ik nu vast dat ik veel van je meegenomen heb. Dat ik besef hoe mijn “Core Dynamic Woman” ondergesneeuwd is geraakt doorheen de jaren. En dat het helemaal ok is om tijd te nemen om die terug te vinden en te volgen. Zonder die tijd af te meten, vertrouwen op m’n gevoel.

Met je samenwerken vond ik zowel een plezier als een uitdaging, en een plezier in de uitdaging. Omdat het vertrouwen daar was. Het vroeg flexibiliteit en sterkte: een eigen duidelijke visie of richting om te blijven rechtop staan in de golf van jouw ideeën, maar ook de flexibiliteit om bij te sturen als dat beter was.

Wat jij hebt kunnen betekenen voor zoveel mensen en wat je hopelijk voor nog veel meer van hen zal kunnen betekenen, vind je nu terug op je website. Jouw “essentie” zit erin. Het was zo mooi om van veel mensen te horen hoe jij een grote rol hebt gespeeld in hun leven en in hun zoektocht naar hun eigen kracht en richting.

Jouw snelle denkwereld en woordenvloed bevatten en vertalen naar concrete en toegankelijke teksten. Van gevoel naar woorden, van proces naar resultaat. Ik heb er wat op moeten “sjieken”, maar het resultaat klopt, en dat vind ik prachtig om te zien. Het is ons gelukt. Ons, want we hebben het samen gedaan. Door echt te luisteren en te voelen. Vanuit openheid en vertrouwen én vanuit wederzijds respect en geloof in elkaars talenten. We hebben weerstand gevoeld en gegeven. Geworsteld ook soms, om een andere kijk, een nieuwe invalshoek, een écht begrip te vinden van wat we willen zeggen en overbrengen.

Ook op die moeilijke momenten twijfelde je niet aan je keuze om met mij samen te werken. Dat ontroert me nogal, zelfs nu ik eraan terugdenk. Want ja, ik laat m’n gevoelens toe en ik luister ernaar. Klinkt zo evident en het is toch zo makkelijk om het te vergeten. Dankje om me er mee aan te herinneren!

Dit beeld drukt voor mij veel uit van wat ik overhoud uit onze samenwerking:

dankbaarheid voelen en luisteren puur en onbevreesd, innerlijke, zachte kracht een (he)erlijke connectie en een snuifje Pipi Langkous

Dankje, lieve prachtige ziel.

Katelijne Cools
Bee Communications Marketing & communcatie