Wilfried Vermeiren

Caroline Dobbeleir, een gepassioneerde trainer, entertrainer, coach, wervelwind en gewoonweg meer dan aangename collega. Uitgesproken passie/gedrevenheid De gedrevenheid die zij aan de dag legt in alles wat ze doet siert haar. Zo wil ze van alle zaken die ze aanneemt (coaching, opleiding,…) niet alleen de details kennen maar ook de achtergrond ervan kunnen doorgronden.

Als je Caroline kent, weet je dat dit ingegeven is door de passie en gedrevenheid om haar klanten tevreden te kunnen stellen. En je mag hierbij klant zeer ruim nemen, CEO, management of arbeider, Caroline is in staat om alle niveaus binnen een organisatie mee op de kar te krijgen.

Coach Als coach heeft Caroline de gave om in een mum van tijd met gelijk wie connectie te maken en de juiste snaar te vinden. De vasthoudendheid en manier van doorvragen die ze hierbij hanteert, kan confronterend en misschien zelf als een tikkeltje ongemakkelijk ervaren worden, maar weet dat Caroline hiermee wel resoluut samenwerking en oplossingsgericht denken ondersteund en stimuleert.

In alle organisaties en/of projecten waar Caroline als coach en-of trainer heeft gewerkt, is er zonder enige twijfel veel impact geweest op positieve wijze. 

Wilfried Vermeiren
Zaakvoerder Wilverco, Safety Management Innovator