Karl Bosmans

Het Core DNA traject heb ik ervaren als een verrijkende ontdekkingstocht die vragen en antwoorden bracht, maar ook nieuwe inzichten om verder te onderzoeken.

Vanaf het éérste gesprek was er veel luisterbereidheid en tegelijkertijd ook de spiegel die je nodig hebt om je eigen gedrag vanop een afstand te observeren. Het werd me al heel snel duidelijk welk gedrag niet binnen mijn controle lag, zeer verhelderend.

Ik vond het volledige traject zeer waardevol, want dit heeft me naar een ander traject gebracht, namelijk een nieuwe invulling van mijn professioneel leven. Ik ga anders en bewuster om met mezelf en neem dit in de toekomst mee op mijn nieuwe weg. Momenteel ervaar ik rust in mijn hoofd, neem ik beslissingen die zowel voor mezelf als mijn familie balans en rust brengen, alsook een heldere blik op de toekomst geven.

De impact van dit traject is het doorbreken van de negatieve spiraal in mijn professioneel leven door me bewust te worden van wat er onderliggend gaande was. Ik heb opnieuw geleerd om mijn intuïtie te volgen, deze te omarmen en moeilijke gesprekken aan te gaan. Ik ben terug gencentreerd in mezelf en stel vast dat ik rustiger en directer ben en ook meer relativeer.

Caroline bracht helderheid in een toch wel intense en soms ook sombere periode. Ze is zeer open en gericht, neemt haar tijd en komt meteen met heldere feedback, een echte aanrader als je from the buttom up wil leren om je fundament te versterken.

Karl Bosmans
Centido BVBA Former E-commerce manager Torfs L NV