Lieke Leleu

We willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor de voortreffelijke bijdrage van Caroline Dobbeleir als moderator tijdens ons recente evenement, 25 jaar YouthStart te BOZAR (Brussel) op maandag 13 november 2023. Caroline’s uitzonderlijke vaardigheden, professionaliteit en charisma hebben het evenement naar een hoger niveau getild en een onvergetelijke ervaring gecreëerd voor alle aanwezigen.

Vanaf het allereerste moment dat Caroline het podium betrad, was het duidelijk dat we te maken hadden met een ervaren en bedreven professional. Haar vermogen om het publiek te boeien en de aandacht vast te houden was ronduit indrukwekkend. De manier waarop ze de discussies leidde en de interactie tussen sprekers faciliteerde, getuigde van een diepgaand begrip van het onderwerp en een ongeëvenaarde vaardigheid in het omgaan met diverse persoonlijkheden.

Wat Caroline echt onderscheidde, was haar vermogen om een positieve en levendige sfeer te creëren. Ze zorgde ervoor dat elke spreker gelijke kansen kreeg om zijn/haar standpunt naar voren te brengen en moedigde openlijke en respectvolle discussies aan. Haar enthousiasme voor het onderwerp was aanstekelijk en droeg bij aan de algehele energie van het evenement.

In het kort was Caroline niet zomaar een moderator, maar eerder een sturende kracht die het evenement transformeerde in een boeiende en verrijkende ervaring. We zijn dankbaar dat ze deel uitmaakte van ons evenement en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen. 

Lieke Leleu
Partnership & Project Manager YouthStart Belgium vzw